+45 30 710 718 post@my-feet.dk

Services

Baby Workshops

Services

Baby Workshops

Workshop til forældre med spædbørn

Vil du gerne lære lidt om, hvordan du behandler dit barn med zoneterapi, og hvordan du kan forebygge sygdomme? I som forældre, er de allerbedste behandlere til barnet, da I kender Jeres barn og bedst kan aflæse det. Som zoneterapeut kan jeg guide dig med brug af forskellige teknikker til at kunne afhjælpe og lindre forskellige symptomer.

Lær at afhjælpe og lindre

 • Kolik

 • Generel uro

 • Tandfrembrud

 • Luftvejslidelser

 • Søvnproblemer

 • Fordøjelsesproblemer

 • Styrke immunforsvaret

 • …og andet!
Tryk & Glad uddannet
v/ Katrine Birk

4 forskellige workshops

1. Tryk & Glad Babymassage

Denne workshop er for alle der vil lære mere om babymassage og samtidig have en hyggelig time sammen med sit barn og andre med små børn.

Babymassage fremmer den gensidige forståelse mellem dig og dit barn. Den fysiske og psykiske kontakt giver barnet tryghed, ro, harmoni og er med til at styrke barnets kropsbevidsthed.

Workshoppen er også ideel i en mødregruppe.

2. Tryk & Glad Søvn

En god nattesøvn er vigtig for alle, og desværre er det ikke en selvfølge, at babyer sover godt og trygt. Det skal de lære, og zoneterapi og massage kan være med til at give den ro og balance, der skal til.

På denne workshop får du mulighed at lære nogle få og enkle metoder til at hjælpe dit barn til en bedre søvn. Samtidig får du mulighed for at tale med andre og høre om deres udfordringer og erfaringer.

Jeg viser jer, hvordan I selv kan give jeres barn zoneterapi og massage. I får en folder med jer hjem, så I kan fortsætte det gode arbejde uden min hjælp

Får dit barn en god sov, sover I også bedre, og alle er mere veludhvilede næste dag.

3. Tryk & Glad Fordøjelse

Hvis du eller dit barn kender til mavekneb, kolik, forstoppelse eller andre problemer, der er relateret til fordøjelsen, er denne workshop lige noget for jer.

Her vil jeg fortælle lidt om fordøjelsen og tarmsystemet, samt vise hvordan I selv kan hjælpe fordøjelsen på vej med zoneterapi og massage. Jeg giver også gerne gode råd om kost mm.

Denne workshop plejer at sætte godt gang i maven, så husk pusletasken 😉

4. Sund & Glad Baby

Denne workshop er for alle.

Alle børn er meget sensitive, følsomme og suger omverden og alle dens indtryk til sig. De fleste har derfor brug for rolige stunder, hvor der ikke er så meget nyt at fordøje.

Der kan også være perioder i dit barn liv, hvor de er mere udsatte. Det kan være efter vaccinationer, omkring tandfrembrud, når de starter i institution, eller når de skifter institution. I de perioder er de ofte ret sløje pga. træthed, snot og snue. Det påvirker hele familien, og de sover ofte også dårligt og har lettere til gråd i de perioder.

Så vil du være på forkant, er denne workshop vigtig. I kan lære at hjælpe jeres barn godt igennem disse perioder og gøre perioden så kort og nænsom som muligt, samt skabe ro i hverdagen.

Forskning har vist, at de, der har modtaget zoneterapi som barn, har en bedre kropsforståelse og lytter mere til deres krop, så der er absolut stor gevinst ved at give sit barn zoneterapi og massage som spæd.

Pris pr. workshop:
175 kr.

En-til-en workshop:
467 kr.

Køb alle fire workshops
(betales ved tilmelding):
600 kr.

Praktisk

Jeg vil undervise dig i, hvordan du bedst muligt kan behandle dit barn blidt og nænsomt. Undervisningen foregår i klinikken hos My-feet. Det forventes at vare ca. 1 time.

 • Medbring pusletaske, tisseunderlag og babydyne/tæppe. Resten står jeg for inkl. kaffe/te og vand.
 • Vi sidder på gulvet på yogamåtter
 • Der er plads til barnevogne uden for lokalet på græsplænen.
 • Alle workshops foregår i rolige omgivelser, med adgang til køkken, toilet og pusleplads.
 • Jeg kommer også gerne ud i jeres mødregruppe, hvor I bestemmer emnet.
 • Det er naturligvis også muligt at booke en individuel tid til både dig og dit barn. Prisen pr. en-til-en workshop er 467 kr.

Pris & Tilmelding

Pris & Varighed
En workshop varer cirka 1 time og koster 175 kr. pr. workshop. Du kan tilmelde dig alle fire workshops for kun 600 kr.

Prisen inkluderer:
– Undervisning i zoneterapi
– Forplejning med kaffe/the og frugt
– Ca. 10 min. behandling af din baby med fokus på jeres udfordringer
– En folder med de punkter, der er undervist i på workshoppen
Bemærk: prisen er gældende ved min. 3 personer!

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at booke tid via knappen nedenunder eller ved at sende en SMS til mobil: 30 710 718. Når du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding, er du tilmeldt korrekt.
Bemærk: tilmeldingen er bindende.

Workshop i hjemmet?

Er I flere og ønsker at gå sammen om en workshop – fx mindre mødregrupper, så kommer jeg gerne hjem til én af Jer. Kontakt mig for tidspunkt og pris.

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

Åbningstider

My-feet er åben efter aftale.

Find parkering

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket

Anmeldelser