+45 30 710 718 post@my-feet.dk

virksomhedspolitik

Persondata & Samtykke
Politik om

Persondata

Som zoneterapeut har jeg journalføringspligt. Det vil sige at jeg behandler og opbevarer personfølsomme oplysninger om dig. Du kan læse om hvad det betyder herunder:

Ved 1. behandling noterer jeg, hvad formålet med behandlingen er og hvilke symptomer du beskriver og evt. årsager, samt andet som er relevant for behandlingerne (f.eks. livsførsel, tidligere sygdomme, oplevelser relateret til årsagerne).

Jeg noterer også hvilken behandlingsplan jeg følger. Jeg benytter et godkendt booking- og journalsystem udbudt af “Terapeutbooking”.

Ved efterfølgende behandlinger noterer jeg udviklingen og resultaterne som følge af behandlingerne. Jeg opbevarer ligeledes dit navn, adresse, telefonnummer, og mailadresse samt personnummer, hvis du har oplyst mig disse.

I tilfælde af at du kan få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”, videresender jeg elektronisk dit navn og personnummer samt den pris du har betalt for behandlingen til Sygeforsikringen “danmark”.

Indhentning af

Samtykke

Du skal som klient give mig samtykkeerklæring ved 1. behandlingsgang. Den ligger klar til dig i klinikken. Jeg opbevarer din erklæring elektronisk i journalsystemet. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Jeg opbevarer journaler i 5 år, hvorefter de slettes, hvis du ikke fortsat er aktiv klient hos mig.

Herunder kan du læse om dine rettigheder som registreret. Persondataforordningen giver den registrerede en række rettigheder, og de vigtigste rettigheder er:

Du har:

Retten til at modtage oplysning om en behandling af sine personoplysninger (oplysningspligt)
Retten til at få indsigt i sine personoplysninger (indsigtspligt)
Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget (retten til berigtigelse)
Retten til at få sine personoplysninger slettet (retten til at blive glemt)
Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
Retten til at gøre indsigelse (f.eks. klage til Datatilsynet)
Retten til at flytte sine personoplysninger (dataportabilitet)

siden bruger

Cookies

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, hvilke tredjeparter, der har adgang til dem samt hvordan du kan slette dine cookies.

hvad er cookies?

Websitet anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din enhed. Cookies fungerer som et genkendeligt ID og kan ikke indeholde virus eller farlig kode. Cookies bruges dels til at kunne gennemføre handlinger såsom tilmelding til nyhedsbrev samt til at få websitet til at køre mere glidende. Der bruges også cookies til at indsamle statistik.

Tredjepart cookies

Tredjepart cookies involverer:

MailChimp (så vi kan sende dig nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig dem)

Webstatik via Google Analytics (til at føre statistik over websitet, hvordan den bruges og for at sikre effektiviteten for de besøgende).
Googles privatlivspolitik ses her.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Sådan sletter du dine cookies

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil potentielle annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Selvom der ikke er annoncer på dette website, vil du kunne opleve at se annoncer relateret til fx zoneterapi, på andre websites. Ved et beholde dine cookies, får du mere relevante annoncer. Sletter man cookies kan du desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nedenfor listes en række guides til, hvordan du sletter dine cookies.

Guide til sletning af cookies:

Kærlig hilsen
Mayanne Damgård
Dataansvarlig

My-feet

v/ Zoneterapeut Mayanne Damgård
Adelgade 102A
DK-8660 Skanderborg
Cvr-nr.: 36169109

Mobil: +45 30 710 718
E-mail: post@my-feet.dk

Find vej med Google Maps
Busplan (Bybus 21)

Find parkering

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Telefonisk træffetid

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket