+45 30 710 718 post@my-feet.dk

my-feet services

Anmeldelser
my-feet reviews

Det’ siger kunderne

Hos My-feet er det vigtigt at mine kunder er tilfredse og føler, de får noget ud af mine behandlinger. Derfor bruger jeg feedback til at forbedre serviceniveauet. Her er lidt om, hvad kunderne siger om mine behandlinger og services.

Kundeanmeldelser

Jeg har været så heldig at lære dig Mayanne at kende, og være din Eksamens Patient. TAK! Jeg er 49 år gammel og ramt af overgangsalderen. Hårdt ramt, som jeg skrev på FB opslaget da der søgtes frivillige som eksamens patienter. Jeg havde voldsomme hedeture, søvnbesvær, hovedpine osv. som nok alle ramte kvinder har, men jeg “nægter jeg at spise hormoner”. He rudover har/lider jeg af kroniske smerter i mit venstre knæ pga. brud og nu begyndende gigt.

Allerede efter 2. behandling havde mine hedeture fortaget sig. Efter 3 behandling var de væk, og har ikke haft dem siden. Jeg slappede 100% af, når Mayanne behandlede mig, nogle gange så meget at jeg var helt væk.

6 behandlinger = 6 x himmerige, velvære og en krop der bare faldt fuldstændig til ro. Mine kroniske smerter i knæet er ikke væk, men jeg fornemmer et meget bedre flow i mit ben og ja i resten af kroppen. Jeg sover lidt bedre og længere om natten og er blevet meget mere tilpas og gladere.

Mayanne du er sød lyttende imødekommende mild og meget kompetent. Jeg føler mig heldig i at være din eksamenspatient. Du har fået mig til at se OG prøve små ændringer i hverdagen. Alt fra Vitaminer, mineraler til små ændringer i kosten. Jeg har taget imod de fleste og bruger dem i min hverdag. Mayanne mange tak, jeg ønsker dig alt det bedste, og vil med glæde komme hos dig til behandlinger hos dig igen.

Du får de bedste anbefalinger herfra.

Lotte Stoltenborg

Skanderborg

Jeg kan varmt anbefale Mayanne. Hun er en utrolig behagelig behandler, der er god til at lytte og forstå. Man føler sig i kompetente hænder, og på et område, man ikke selv er bekendt – er det for mig rigtig vigtigt.

Chanett Koldsø

Skanderborg

My-feet

v/ Zoneterapeut Mayanne Damgård
Adelgade 102A
DK-8660 Skanderborg
Cvr-nr.: 36169109

Mobil: +45 30 710 718
E-mail: post@my-feet.dk

Find vej med Google Maps
Busplan (Bybus 21)

Find parkering

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Telefonisk træffetid

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket