+45 30 710 718 post@my-feet.dk

My-Feet

Anmeldelser

My-Feet reviews

Det siger kunderne

Hos My-feet er det vigtigt, at mine kunder er tilfredse og føler, de får noget ud af mine behandlinger. Derfor bruger jeg feedback til at forbedre serviceniveauet. Her er lidt om, hvad kunderne siger om mine behandlinger og services.

Kundeanmeldelser

Jeg har været så heldig at lære dig Mayanne at kende, og være din Eksamens Patient. TAK! Jeg er 49 år gammel og ramt af overgangsalderen. Hårdt ramt, som jeg skrev på FB opslaget da der søgtes frivillige som eksamens patienter. Jeg havde voldsomme hedeture, søvnbesvær, hovedpine osv. som nok alle ramte kvinder har, men jeg “nægter jeg at spise hormoner”. He rudover har/lider jeg af kroniske smerter i mit venstre knæ pga. brud og nu begyndende gigt.

Allerede efter 2. behandling havde mine hedeture fortaget sig. Efter 3 behandling var de væk, og har ikke haft dem siden. Jeg slappede 100% af, når Mayanne behandlede mig, nogle gange så meget at jeg var helt væk.

6 behandlinger = 6 x himmerige, velvære og en krop der bare faldt fuldstændig til ro. Mine kroniske smerter i knæet er ikke væk, men jeg fornemmer et meget bedre flow i mit ben og ja i resten af kroppen. Jeg sover lidt bedre og længere om natten og er blevet meget mere tilpas og gladere.

Mayanne du er sød lyttende imødekommende mild og meget kompetent. Jeg føler mig heldig i at være din eksamenspatient. Du har fået mig til at se OG prøve små ændringer i hverdagen. Alt fra Vitaminer, mineraler til små ændringer i kosten. Jeg har taget imod de fleste og bruger dem i min hverdag. Mayanne mange tak, jeg ønsker dig alt det bedste, og vil med glæde komme hos dig til behandlinger hos dig igen.

Du får de bedste anbefalinger herfra.

Lotte Stoltenborg

Skanderborg

Jeg kan varmt anbefale Mayanne. Hun er en utrolig behagelig behandler, der er god til at lytte og forstå. Man føler sig i kompetente hænder, og på et område, man ikke selv er bekendt – er det for mig rigtig vigtigt.

Chanett Koldsø

Skanderborg

Zoneterapi….for mig har det i årevis drejet sig om mine fødder…

MY FEET, Skanderborg har nu givet mig en ny super lækker oplevelse – zoneterapi i ANSIGTET, wauw.

Jeg falder hurtigt i søvn under behandlingen og sidst rykkede min skulder sig en smule, en af de skavanker jeg gerne vil slippe for.

Er klar til et nyt klippekort og flere lækre behandlinger,

😍på gensyn Mayanne Damgård

Anne Mette Bergelius

Google-anmeldelse

Mayanne er både rigtig dygtig og behagelig

Sofie F.

Google-anmeldelse

Dejlig og professionel behandling. Sød og imødekommende atmosfære. Vil bestemt være en del af mine Skanderborg-besøg fremover.

Susanne Siedentopf Knigge

Google-anmeldelse

Grundig og omhyggelig behandling i dejligt beliggende lokale.
Vil du gøre noget godt for dig selv, kan du trygt bestille en tid hos Mayanne.

Inger Stormly

Google-anmeldelse

Mayanne er sød og imødekommende og giver en skøn behandling. Tak 🙂

Victoria Christensen

Google-anmeldelse

Super god behandling og fremgang for min tennisalbue allerede efter 1. besøg med laser. Jeg kan helt bestemt anbefale at kontakte MY-feet for behandling.

Lisbet Dalgaard

Google-anmeldelse

Et rigtig rart sted, med professionel og god behandling. Min søn på 6 uger fik zoneterapi, og vi oplever en forbedring allerede efter første behandling. Jeg giver min varmeste anbefaling.

Trine Lund

Google-anmeldelse

Tilmeld dig nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

My-feet Aarhus

Klostergade 60, 8000 Aarhus

Find vej med Google Maps

Busruter til Klostertorv:
1A - 2A - 3A - 4A - 11 - 13 - 16 - 17 - 18 - 22 - 23

 

Find parkering

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket