+45 30 710 718 post@my-feet.dk

My-feet Skanderborg

Klinikken

Skanderborg

Bag om klinikken

Uanset hvilken problematik du henvender dig med, så udarbejder jeg en personlig behandlingsplan skræddersyet til netop dig. Jeg gør meget ud af at tilrettelægge en behandling individuelt. Det betyder også, at der ved vores første aftale vil blive lagt vægt på at få afdækket dit problem, og selve behandlingen er lidt kortere. Jeg bruger tiden efterfølgende til at tilrettelægge en behandlingsplan, der tager udgangspunkt i netop din problemstilling.

Jeg ser på det hele menneske og hjælper med at finde årsagen til de symptomer, du eller dit barn kommer med.

Klinikken på Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Sideløbende med zoneterapien vil jeg kunne gøre brug af mine andre behandlingstilbud der, hvor det kunne være relevant. Det kan bl.a. være øreakupunktur eller laser, som kan bruges til at understøtte selve behandlingen. Hvis jeg finder det nødvendigt, vil det naturligvis altid være i samråd med klienten.

Book tid til behandling

My-feet har to klinikker i jylland: en i Skanderborg og en i Århus C. Du kan finde tider til begge kliniker online via knappen “Book direkte“.

Benytter du dig af onlinebooking, kan du i ro og fred finde den tid og behandling, der passer dig bedst. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ikke fandt en tid som passede dig eller hvis du har andre forespørgsler.

Du kan sende en mail til: post@my-feet.dk eller bruge chat-funktionen i højre nederste hjørne. Du kan også ringe på telefon: 30 710 718 eller sende en SMS, hvis du gerne vil ringes op.

Praktisk

Du bedes medbringe et lagen og et tæppe til din aftalte behandling. Kan evt. også lejes for 20,- pr behandling.

HUSK! Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand ovenpå behandlingen – også når du kommer hjem! Rigeligt vand hjælper kroppen med at rense ud.

Afbudspolitik

Afbestilling foretages SENEST 24 timer før behandlingens start, hvis du bliver du forhindret i at møde op til den aftalte tid.

Ved afbud mindre end 24 timer før behandlingens start, opkræves du 50% af behandlingens pris. Ved udeblivelse opkræves du hele behandlingens pris.

Reglen gælder for alle behandlinger og begge klinikker.

Afbud meddeles via SMS på mobil: 30 710 718 eller
e-mail: post@my-feet.dk.

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi hos RAB godkendte behandlere, hvis du har fået en lægelig diagnose for det, der skal behandles. Både i Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 5 har du mulighed for at tilskud til zoneterapi.

Læs mere om tilskuddet her.

Se en oversigt over
alle behandlinger
Book tid til
en behandling

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

Find parkering

Åbningstider

My-feet Skanderborg er åben efter aftale.

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket

Anmeldelser