My-Feet

Tilskud

My-Feet behandlinger med

Tilskud

Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til zoneterapi hos RAB godkendte behandlere.

Både i Gruppe 1, Gruppe 2 og Gruppe 5 har du mulighed for at tilskud til zoneterapi.

 

Tilskuddet forudsætter at:

  • at behandlingen er udført i Danmark
  • at zoneterapi sker efter en lægeligt stillet diagnose
  • at behandlingen er udført af en behandler, der er Registreret Alternativ Behandler (RAB) med bestået eksamen som zoneterapeut
  • at oplysningerne indberettes elektronisk fra zoneterapeuten til Sygeforsikringen “danmark” efter fastlagt specifikation

(Sygeforsikringen “danmark” kræver en lægelig diagnose for at godkende behandlingen. Det er altså den behandlingsårsag, jeg skriver på indberetningen. Det er ikke det samme som en henvisning – en henvisning er IKKE nødvendigt. Det, du skal være opmærksom på, er, at du har været til lægen med det problem, som du også opsøger mig med. Har du fx migræne, udslæt, allergi, ondt i maven eller stress – så skal du have været forbi din læge med dette problem før Sygeforsikring “danmark” giver tilskud.)

Læs mere om tilskuddet fra Sygeforsikringen “danmark” her.

Privat sundhedsforsikring

Hvis du har tegnet en privat sundhedsforsikring, kan du i rigtig mange tilfælde få tilskud til zoneterapi. Du får typisk et tilskud på 500,- til max 12 behandlinger inden for et år. Det kræver ikke længere en henvisning fra lægen.

Det eneste, du selv skal gøre, er at kontakte dit forsikringsselskab og høre, hvordan du bliver godkendt til zoneterapibehandlinger. Så opretter selskabet dig, og du får tilsendt et brev, som du skal medbringe til første behandling. I mange tilfælde dækker forsikringsselskabet hele behandlingen, men ellers skal du bare betale differencen, og jeg så står for opkrævningen fra dit forsikringsselskab.

OBS: ved enkelte typer policer, dækkes zoneterapi kun hos behandlere der er tilknyttet falck healthcare, det er jeg ikke endnu.

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

Åbningstider

My-feet er åben efter aftale.

Find parkering

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket

Anmeldelser