Skanderborg

TRE® metoden

SESSION

TRE® metoden

TRE® (spændings- og traumeforløsende øvelser) er en simpel metode udviklet af David Berceli til at forløse kroniske spændinger, stress og traumer.

Metoden består af syv øvelser, der aktiverer kroppens evne til at ryste eller vibrere, denne evne kaldes neurogen tremor.

Øvelserne bruges til lette stræk af kroppen for at aktivere vibrationerne. Alle pattedyr benytter denne evne til at komme af med overskydende spænding fra stress og traumer.

TRE® bliver brugt af tusindvis af mennesker i over 50 lande til at komme af med kroniske spændinger, traumer og stress, men TRE® kan også bruges til at komme af med lettere stress og spænding, der bygger sig op i hverdagen.

Alle kan have gavn af TRE® da metoden aktiverer en medfødt mekanisme i kroppen til at regulere spændingsniveau. TRE® kunne bl.a være oplagt til personer med angst/stress, eller for personer der bare har brug for at komme ned i gear.

 

Forløb = 5 SESSSIONER

Som TRE®-udøver tilbyder jeg forløb, hvor du over 5 øvegange bliver introduceret og guidet gennem processen, så du herved får et effektivt redskab, der kan gavne dig resten af livet.

TRE®-udøver

Hjælp til selvhjælp

Fordelen ved TRE® er at metoden kan læres i løbet af nogle få sessioner med mig.

Når du først har lært TRE® metoden kan du bruge den selv, resten af livet. Både som forebyggelse men også i her-og-nu situationer med stress,- chok,- og eller traumereaktioner. Metoden er også helt unik i hjælpen til et roligere nervesystem.

Mange oplever også med TRE® at den styrker selvbillede og selvtillid, da oplevelsen af at ens krop er i stand til at regulere fysiske og psykiske spændingssituationer.

TRE® kan være gavnligt for alle da vi alle igennem livet har været eller kan blive ramt af chok, stress, traumer eller et stort pres.

tension & trauma releasing exercises®

David Berceli, Ph.D. er en international ekspert inden for stress, traumer og konflikthåndtering. Han er grundlæggeren af Tension & Trauma Releasing Exercises® (TRE®).

Denne effektive teknik er udviklet til at forløse dybe spændinger i kroppen som kan være opstået under traumatiske oplevelser eller som kan skyldes stress. Nyopstået som kronisk stress.

Se prisliste
Book tid

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

Åbningstider

My-feet er åben efter aftale.

Find parkering

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket

Anmeldelser