Mayanne Damgård

Om mig

RAB-gokendt

Zoneterapeut

Mit navn er Mayanne, og jeg er indehaver af My-feet. Jeg har en solid sundhedsfaglig baggrund som uddannet tandplejer, statsautoriseret fodterapeut samt zoneterapeut indenfor kinesisk medicin fra Zoneterapiskolen LOGOS i Aarhus.

I klinikken gør jeg også brug af mine uddannelser som Auriculo-øreakupunktør og Tryk og Glad babymassageinstruktør. Derudover er jeg uddannet børnesundhedsvejleder, fordi jeg gerne vil hjælpe børn med andet end kun zoneterapi.

Jeg har gjort det til mit livsværk at dygtiggøre mig indenfor denne branche til fordel for mine klienter og mig selv. Derfor deltager jeg også løbende i relevante kurser, så jeg er så opdateret som muligt, og kan sætte ind fra flere vinkler.

Holistisk Behandling

Som zoneterapeut arbejder jeg holistisk, hvilket betyder, at jeg sammen med den enkelte klient har fokus på hele situationen, både funktionsforstyrrelser, årsager og kroppens selvhelbredende kræfter. Derfor er det vigtigt, at klienten også tager et ansvar på sig for at få kroppen i balance og ligevægt igen.

Der er sjældent kun én årsag til problemet, derfor ser jeg også behandlingen som et tæt samarbejde mellem behandler og klient, og jeg vil komme med forslag til kostvejledning, hensigtsmæssige arbejdsstillinger, forslag til motionsform m.m.

Mayanne Damgård

Mayanne Damgård

RAB-godkendt behandler

Jeg har gjort det til mit livsværk at dygtiggøre mig indenfor denne branche til fordel for mine klienter og mig selv.
Derfor deltager jeg også løbende i relevante kurser.

registreret
alternativ behandler
danske
terapeuter
Tryk & Glad uddannet
v/ Katrine Birk

Mere end 25 års erfaring

Med mere end 25 års behandlererfaring, læner mig op ad mine erfaringer i behandlingerne af den enkelte. Det er vigtigt for mig at tage udgangspunkt i den enkelte klient, for at kunne planlægge den bedst mulige behandlingsplan. Mine behandlinger er helhedsorienterede, hvor jeg undersøger symptomer, årsager og sammenhænge.

Privat bor jeg med min mand og vores 2 skønne piger midt i Skanderborg. Vi har boet i byen siden 1991 og nyder sammen med vores livlige hund og alt det byen og naturen har at byde på.

Se en oversigt over
alle behandlinger
Book tid til
en behandling

Tilmeld dig
nyhedsbrevet

My-feet Skanderborg

Adelgade 102A, 8660 Skanderborg

Find vej med Google Maps

Busplan (Bybus 21)

 

Åbningstider

My-feet er åben efter aftale.

Find parkering

Kontakt

E-mail: post@my-feet.dk
Mobil: +45 30 710 718

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket

Anmeldelser