+45 30 710 718 post@my-feet.dk

my-feet tilbyder

Firmaaftale
Kontakt mig
my-feet

Firmaaftale

Et godt tilbud til din virksomhed!
Jeg står klar til at tage hånd om medarbejderes helbred i din virksomhed!

Det siges at medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource. Derfor giver det også god mening at passe godt på medarbejdernes helbred. En vej til dette kunne være gennem en firmaaftale, hvor medarbejderne tilbydes behandling med b.la. zoneterapi.

Fordelene er til at tage at føle på:
Zoneterapi kan forebygge skader og hjælpe til et generelt bedre helbred og velvære. Det kan være med til at skabe øget medarbejdertilfredshed, større engagement og minimerer stress. I sidste ende vil medarbejdere med et bedre helbred og mere energi også have færre sygedage.

Virksomheden viser også at den formår at tage hensyn til både trivsel og bundlinje.

Skattefrit og fradragsberettiget

Zoneterapi bruges ofte til behandling, lindring og forebyggelse af museskader, ondt i skuldre og ryg, spændingshovedpine, musearm og tennisalbue m.m.. Hvis virksomheden betaler for behandlingerne, er zoneterapi som udgangspunkt skattefrit for medarbejderne. Dog er det et krav, at der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Virksomheden har i lighed med øvrige personaleudgifter fuldt fradrag for behandlingsudgifterne.

Find den løsning der passer til dig

Vi finder sammen netop den løsning, der passer bedst til din virksomhed. Her er tre eksempler på hvordan en firmaaftale kan sættes sammen:

1. Virksomheden betaler for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse og virksomheden modtager en samlet faktura for dagens behandlinger.

2. Medarbejderne betaler selv for behandlingen, og behandlingen foregår i arbejdstiden. Behandlingen foregår på virksomhedens adresse og medarbejderen afregner selv med My-feet.

3. Virksomheden betaler for behandlingen, men behandlingen foregår udenfor arbejdstiden. Medarbejderen booker selv en tid på hjemmesiden og møder op til behandling hos My-feet. Virksomheden modtager en samlet månedsfaktura for månedens behandlinger.

Behandlingstype- og varighed tilpasses selvfølgelig, så det passer til virksomhedens behov og krav.

praktisk

Hvis vi aftaler at behandlingen skal foregå på virksomhedens adresse, så kommer jeg i et aftalt tidsrum og medbringer håndklæder, lagener og evt. behandlerbriks, hvis ikke dette forefindes.

Krav til de fysiske rammer:

  • Adgang til et uforstyrret lokale, gerne med mulighed for udluftning
  • Gulvplads – minimum 2 x 3 meter.
  • Adgang til stikkontakt.
  • Gerne let adgang til at hente vand.
hvad gør vi nu?
Lyder en firmaaftale som noget for din virksomhed?

Så ring på tlf. 30 710 718 eller send en mail på post@my-feet.dk for uforpligtende rådgivning om mulighederne for en firmaaftale.

My-feet

v/ Zoneterapeut Mayanne Damgård
Adelgade 102A
DK-8660 Skanderborg
Cvr-nr.: 36169109

Mobil: +45 30 710 718
E-mail: post@my-feet.dk

Find vej med Google Maps
Busplan (Bybus 21)

Find parkering

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Telefonisk træffetid

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket