+45 30 710 718 post@my-feet.dk

Skanderborg & Århus

EFT-Terapi

Book tid
Emotional Freedom Techniques

EFT-terapi

EFT-terapi – også kaldet tapping, er designet til at ophæve blokeringer i kroppens energi, hvad enten det er fysiske smerter eller psykiske problematikker som angst, stress, OCD m.m.. Ved brug af EFT-terapi får du ro og balance.

EFT-metoden er udsprunget fra den gamle kinesiske lære om kroppens meridianer og energisystem kombineret med vestens psykologi. Vi ved, at krop og følelser er tæt forbundet og påvirker hinanden. EFT er altså en form for følelsesmæssig akupunktur – uden nåle. Teorien bygger på opfattelsen af, at alle negative følelser skyldes en blokering i kroppens energisystem.

Når jeg påbegynder en EFT behandling, vil du blive bedt om at fokusere på et specifikt problem, som du gerne vil have løst, fx en smerte, angst eller stress. Herefter laver vi konkrete sætninger, som gentages, imens jeg tapper blidt på punkter i dit ansigt, på dine hænder og overkrop. Disse punkter er udvalgte og vigtige endepunkter på nogle af meridianbanerne.

EFT-tapping er en meget effektiv metode, der hurtigt giver resultater. Du kan lære at tappe på dig selv, hvis du får smerter, angst, bliver stresset eller urolig og kan dermed behandle dig selv.

EFT virker ved at ophæve blokeringen, når du tapper på endepunkterne på nogle af kroppens meridianer, mens du fokuserer på et specifikt problem – en følelse eller en kropslig fornemmelse.

Kort sagt ændrer EFT-metoden hjernens måde at behandle informationer og problematikker på. Ved at tappe, mens du fokuserer på problemet, skabes der nye forbindelser i hjernen. Derved dæmper tapping hjernens stress- og frygt reaktion, der reguleres af den del af hjernen, vi kender som krybdyrhjernen (Amygdala). Forskning viser, at en times tapping nedsætter stresshormonet kortisol med 24%.

EFT er en hurtig og effektiv metode, og derfor behøver man kun et mindre antal behandlinger – og så er metoden meget skånsom.

Behandlingsområder

  • Angst
  • Stress
  • Fobier
  • Traumer
  • Depression
  • Eksamensangst
  • Kroniske smerter
  • Begrænsende overbevisninger 
  • …og meget andet!

Klient får EFT-terapi mod eksamensangst

EFT-terapi / Matrix Reimprintning
for voksne 
varer mellem 30-60 min.

Pris: 467 kr.

EFT-terapi for børn
varer cirka 30 min.

Pris: 327 kr.

også hos my-feet

Matrix Reimprintning

Matrix Reimprinting bygger på de samme tapping teknikker som anvendes i EFT. Dog er Matrix Reimprinting så meget mere end det. Med Matrix Reimprinting får du mulighed for at slippe fortidens lænker. Du kan stå udenfor og observere den traumatiske hændelse som en film, hvor du kan se traumets forløb og tale med dit yngre jeg. Du kan således komme i kontakt med dit traume uden at blive følelsesmæssigt involveret eller påvirket. På denne måde er Matrix Reimprinting skånsom og egner sig særdeles godt til traumer.

Med Matrix Reimprinting skaber du kontakt til dine konkrete gamle minder og traumer, også kendt som ECHO’er (Energetic Consciousness Holograms). Her får du lov til at snakke med din underbevidsthed og kan få svar på, hvilke overbevisninger dit yngre jeg har skabt i et traumatisk øjeblik. Disse traumer og overbevisninger er ofte skjult for vores bevidste sind, for at beskytte os mod overvældelse. Ikke desto mindre ligger traumerne gemt i underbevidstheden og styrer dine beslutninger, adfærd og følelsesmæssige tilstand, som en GPS, der bliver ved med at lede dig ind på den samme rute.

En overbevisning er en beslutning vi træffer i traumeøjeblikket, som vi meget sjældent husker med vores bevidste sind. Men din underbevidsthed husker det. Det kan f.eks. være en overbevisning om, at du ikke er god nok, at du skal arbejde meget hårdt uden at mærke dig selv, at du ikke må sige fra eller at du skal præstere overdrevent meget for at blive elsket med videre. Disse overbevisninger kører i vores underbevidsthed, som et adfærds-computerprogram og kan fastholde os i en negativ spiral af stress, angst, depressioner, overdreven bekymring, overtænkning og vrede. Mange har oplevet at nå så langt ud, at kroppen bryder sammen. Det er her alvorlig stress, depressioner, forbier, allergier og sygdomme opstår i kroppen.

at skabe en ny overbevisning…

…eller ændre en opfattelse af et traume. Vi kan ikke lave fortiden om, men med Matrix Reimprinting kan vi ændre hvordan du opfattede traumet. Vi kan således gøre mindet/episoden ufarlig ved at kommunikere med din underbevidsthed, hjerne og krop. På denne måde kan du skabe en positiv følelse og overbevisning, der gør at du kan ændre på dine begrænsende overbevisninger og reaktionsmønstre i dag.

Matrix Reimprinting skal anses som et redskab til at nå dybere ind i underbevidstheden, og rette op på nogle at de fejlkodninger der er sket tidligere i livet.

Det er aldrig for sent
at få en lykkelig barndom…

Se en oversigt over priserne
Book tid til en behandling

Tilmeld dig nyhedsbrevet

My-feet, zoneterapi

Klinik i Skanderborg:
Adelgade 102A, DK-8660 Skanderborg

Mobil: +45 30 710 718
E-mail: post@my-feet.dk

Find vej med Google Maps
Busplan (Bybus 21)

Klinik i Århus:
Klostergade 60, 8000 Århus

Find parkering

Åbningstider

Klinikken er åben efter aftale.

Telefonisk træffetider

Man - fre: kl. 8.00 - 17.00

Lør/Søn: kl. 12.00 - 14.00

Helligdage: lukket